Bulgarul Stamen Stanchev, americanul de origine rusa Vadim Benyatov, fostul adjunct al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie Dorinel Mucea, si Mihai Donciu, fost consilier la MCTI, au primit, miercuri seara, mandate de arest
Bulgarul Stamen Stanchev, americanul de origine rusa Vadim Benyatov, fostul adjunct al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie Dorinel Mucea, si Mihai Donciu, fost consilier la MCTI, au primit, miercuri seara, mandate de arestare preventiva pentru 20 de zile, in dosarul de spionaj si tradare in domeniul privatizarilor strategice. Primul semn de intrebare poate fi deja ridicat, avand in vedere ca procurorii cerusera 29 de zile de arest preventiv, lucru de altfel normal in conditiile in care acuzatiile aduse retelei ar fi dintre cele care ating siguranta nationala.
Berceanu se amesteca
Dincolo de decizia instantei de judecata, reactiile publice ale CSM si ale ministrului transporturilor, Radu Berceanu, sunt cel putin premature, daca nu chiar inoportune. Imediat dupa izbucnirea scandalului de spionaj, CSM a informat public ca procurorul care a instrumentat dosarul lui Omar Hayssam, Ciprian Nastasiu, este trimis la Comisia de Disciplina pentru verificari in legatura cu megascandalul declansat de disparitia sirianului.
Nastasiu - imixtiune in activitatea altui procuror


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.