Numele lui este pe buzele tuturor iubitorilor fenomenului Dinamo. Cu nemtii de la Bayer Leverkusen a marcat de doua ori, unul cu dreptul, unul cu stangul, dovedind ca este, poate, cel mai in forma atacant al momentului. Claudiu Niculescu savura ieri
Numele lui este pe buzele tuturor iubitorilor fenomenului Dinamo. Cu nemtii de la Bayer Leverkusen a marcat de doua ori, unul cu dreptul, unul cu stangul, dovedind ca este, poate, cel mai in forma atacant al momentului. Claudiu Niculescu savura ieri din plin acest succes.
- Cum te simti Claudiu?
- Foarte bine. Am dormit excelent dupa meci. Cand m-am trezit dimineata, am simtit un fior de emotie pe sira spinarii. Mai simteam inca ecoul galeriei noastre de la finalul partidei. Sunt mandru de aceasta victorie, una foarte importanta pentru Dinamo.
- Victorie realizata prin golurile tale
- Va rog, am mai spus-o si dupa meci, nu ma scoateti pe mine erou. Eroi suntem toti cei care facem parte din lot. Nu folosesc clisee, dar chiar asa gandesc.
- Bine, dar tu ai marcat doua goluri, nu?
- Am mai trait momente frumoase la Dinamo, dar parca niciunul nu se compara cu cel de acum. Practic, traiesc un vis frumos din care nu as vrea sa ma mai trezesc. E adevarat, in primul rand pentru ca am marcat aceste doua goluri, de care isi va aminti lumea peste ani.
- Este Dinamo acum capabila sa ajunga si pe locul I in Grupa B?
- Vom merge mult mai relaxati la Londra, pentru ca suntem deja calificati, dar tocmai aici este spilul, cum se spune.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.