De astazi, Banca Nationala incepe sa retraga din circulatie bancnotele si monedele din vechea emisiune, actiune care va dura pana pe 31 decembrie a.c. In aceasta perioada, insemnele monetare mentionate vor fi acceptate la plata de catre toti agentii
De astazi, Banca Nationala incepe sa retraga din circulatie bancnotele si monedele din vechea emisiune, actiune care va dura pana pe 31 decembrie a.c. In aceasta perioada, insemnele monetare mentionate vor fi acceptate la plata de catre toti agentii economici si celelalte institutii, care sunt obligate sa nu le repuna in circulatie si sa le depuna la unitatile bancare unde au conturi deschise. Intre 1 si 31 ianuarie 2007, vechile monede si bancnote, care-si pierd puterea circulatorie la 1 ianuarie 2007, vor putea fi preschimbate, fara taxe si comisioane, la BNR - sucursalele Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis, precum si la unitatile institutiilor de credit si ale Trezoreriei Statului, informeaza Banca Centrala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.