Jucariile, atat pentru fete cat si pentru baieti, asezate pe rafturile magazinelor sunt tinta principala a cumparatorilor in aceasta perioada. Parintii au inceput deja sa faca pregatirile pentru Mos Nicolae. Ei spun ca vor sa evite aglomeratia care v
Jucariile, atat pentru fete cat si pentru baieti, asezate pe rafturile magazinelor sunt tinta principala a cumparatorilor in aceasta perioada. Parintii au inceput deja sa faca pregatirile pentru Mos Nicolae. Ei spun ca vor sa evite aglomeratia care va fi in jurul datei de 6 decembrie.
Ieri, era mare aglomeratie la standul de jucarii din Carrefour. Bunici, parinti singuri sau de mana cu ai lor copii se uitau la jucarii incercand sa faca alegerea cea mai buna pentru ambele parti. "Vreau sa vad ce i-ar placea, ca sa stiu ce sa-i iau o data cand vin singura, fara el", ne-a zis Magda, venita la cumparaturi cu baiatul ei de sase ani. si cei mai tineri au venit sa cumpere cadouri pentru persoanele dragi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.