Director general al Operei Nationale din Bucuresti
Varsta: 48 de ani Opera Nationala din Bucuresti sarbatoreste anul acesta implinirea a 85 de ani de cand a devenit institutie de stat printr-o serie de evenimente ce au debutat cu premiera
Director general al Operei Nationale din Bucuresti
Varsta: 48 de ani Opera Nationala din Bucuresti sarbatoreste anul acesta implinirea a 85 de ani de cand a devenit institutie de stat printr-o serie de evenimente ce au debutat cu premiera operei ""Le Nozze di Figaro"". ""Se implinesc anul acesta 85 de ani de cand Opera a devenit institutie de stat. Lucrul acesta vrem sa-l sarbatorim intr-o intreaga saptamana omagiala"", a declarat Catalin Ionescu-Arbore, directorul general al Operei. Premiera spectacolului ""Le Nozze di Figaro"" este realizata in colaborare cu Opera Nationala din Timisoara si CEE Musiktheater din Viena si cuprinde o distributie internationala de tineri artisti. In februarie, spectacolul va avea premiera in Timisoara. Pentru organizarea acestui eveniment, Jurnalul National il declara pe Catalin Ionescu-Arbore ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.