Actrita australiana Nicole Kidman, care a obtinut un Oscar in 2002, a devenit cea mai bine platita actrita de la Hollywood pe 2006, cu un salariu de 17 milioane pe film, conform listei anuale publicata de revista specializata Hollywood Reporter, tran
Actrita australiana Nicole Kidman, care a obtinut un Oscar in 2002, a devenit cea mai bine platita actrita de la Hollywood pe 2006, cu un salariu de 17 milioane pe film, conform listei anuale publicata de revista specializata Hollywood Reporter, transmite Mediafax. Starul australian a detronat-o pe Reese Witherspoon, actrita cea mai bine platita la Hollywood in 2005, care anul acesta a primit 15 milioane pentru un film. Pentru prima data in ultimii cinci ani, in acest clasament nu figureaza actrita Julia Roberts, care a facut o pauza in cariera pentru a se dedica gemenilor pe care ii are. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.