Tehnicianul ros-albilor, Mircea Rednic, traia si ieri din plin victoria repurtata in fata celor de la Bayer Leverkusen, miercuri seara. "Puriul" este mandru cu ce a realizat la Dinamo in ultimele sase luni si le da peste nas celor care nu au avut inc
Tehnicianul ros-albilor, Mircea Rednic, traia si ieri din plin victoria repurtata in fata celor de la Bayer Leverkusen, miercuri seara. "Puriul" este mandru cu ce a realizat la Dinamo in ultimele sase luni si le da peste nas celor care nu au avut incredere in el si-n echipa. Rednic admite ca in meciul cu nemtii a fost un moment in care a crezut ca s-ar putea sa piarda. "Dinamo de acum este rezultatul unei munci de patru luni. Am la dispozitie un lot de jucatori ambitiosi, care au demonstrat iata acum ca au valoare si in Europa. Este o palma pentru toti cei care ne-au denigrat.
Bombele
au explodat acum", a spus cu ironie Rednic, care a si explicat cum a reusit sa obtina aceste rezultate remarcabile. "Desi sunt jucatori tineri, unii lipsiti de experienta, le-am acordat incredere tuturor si le-am transmis ca sunt capabili sa se bata de la egal la egal cu orice adversar". Rednic stie insa sa recunoasca si cand elevii sai au evoluat mai prost. "Nu am avut un inceput foarte bun de meci. Mai ales ca golul marcat de Barbarez a venit in urma unei faze fixe. M-a surprins neplacut pozitia lui Gaev, care era iesit din poarta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.