fostul vicepremier nedorind sa respecte obiectivele asumate in momentul in care s-a constituit societatea pe actiuni.
Rapid a jucat aseara, la Atena, cel mai important meci al sau in Cupa UEFA, dar asta nu l-a impiedicat pe George Copos sa
fostul vicepremier nedorind sa respecte obiectivele asumate in momentul in care s-a constituit societatea pe actiuni.
Rapid a jucat aseara, la Atena, cel mai important meci al sau in Cupa UEFA, dar asta nu l-a impiedicat pe George Copos sa-si vada de afaceri. Mai exact, intr-un moment in care toata suflarea rapidista era in Grecia, pentru confruntarea cu Panathinaikos, Copos organiza, la Bucuresti, Adunarea Extraordinara a Actionarilor FC SC Rapid SA. Scopul acesteia? Confirmarea faptului ca Ostahie, Fati, Talpes, Dinu Gheorghe, precum si ISAF i-au vandut lui George Copos actiunile.
Astfel, noua structura organizationala a gruparii din Grant este urmatoarea: AFC Rapid - 82,4%, George Copos - 9,6%, Ana Holding - 6,8% si Jean Valvis - 0,00949%. Mai mult, dupa terminarea sedintei, George Copos l-a facut raspunzator pe Jean Valvis, care nu a participat la respectiva adunare, de esecul proiectului societatii pe actiuni. "La inceputul anului l-am rugat pe Jean Valvis sa faca niste lucruri si se pare ca nu au fost facute asa cum trebuie".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.