Antrenorul lui Bayer, Michael Skibbe, a declarat ca nu se astepta la o infrangere in meciul cu Dinamo. "Am gresit foarte mult la constructie si, practic, i-am ajutat pe adversari sa contraatace si sa marcheze atunci cand ne asteptam mai putin. Ne-
Antrenorul lui Bayer, Michael Skibbe, a declarat ca nu se astepta la o infrangere in meciul cu Dinamo. "Am gresit foarte mult la constructie si, practic, i-am ajutat pe adversari sa contraatace si sa marcheze atunci cand ne asteptam mai putin. Ne-am facut singuri viata grea. Felicit pe Dinamo pentru calificare si sper sa invingem pe Besiktas si sa ne calificam", a spus Skibbe.
Presa germana este, la randul ei, ingrijorata pentru soarta lui Bayer, dar si pentru faptul ca Bundesliga ar putea pierde, chiar in favoarea Romaniei, un loc in grupele UEFA Champions League, conform coeficientilor europeni. "Bild" a calificat drept "dureroasa" pentru intreaga Germanie infrangerea lui Bayer. "Acest rezultat nu este dureros numai pentru Bayer. Acest 1-2 de la Bucuresti provoaca durere pentru toata Germania. Un urias recul in clasamentul pe cinci ani al coeficientilor realizat de UEFA. Asta ar putea costa Bundesliga un loc in Liga Campionilor", a notat "Bild". "Bayer supusa la Bucuresti", a titrat editia on-line a revistei "Kicker". Sursa citata noteaza ca in ciuda infrangerii de la Bucuresti, Bayer pastreaza sanse de calificare, gratie victoriei cu scorul de 2-1 obtinute de Besiktas in fata celor de la FC Bruges. "Totusi, in urma acestui esec, Romania s-a apropiat mult de Germania in clasamentul pe cinci ani al coeficientilor UEFA", a notat si "Kicker", inscriindu-se, astfel, in nota generala de ingrijorare privind riscul pierderii unui loc in Liga Campionilor pentru echipele germane. "Recul greu pentru fotbalul german", a titrat "Berliner Morgenpost", facand referire tot la riscul pierderii unui loc in Liga Campionilor, dat fiind faptul ca Romania si Portugalia ameninta pozitia Germaniei in clasamentul coeficientilor. "Romanii nu s-au calificat la Cupa Mondiala din Germania si nimeni, in afara de fanii lor cu sange fierbinte, nu i-ar numi o mare natiune a fotbalului", a notat sursa citata. Site-ul UEFA a subliniat evolutia portarului dinamovist Vladimir Gaev in repriza secunda, dupa ce goal-keeper-ul bielorus le-a refuzat lui Rolfes si Barbarez sansa de a readuce pe Bayer in avantaj, la scorul de 1-1, laudandu-l, de asemenea, pe Cl. Niculescu, considert "omul meciului". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.