Pentru fiecare functie, fie de vicepresedinte regional, fie de presedinte pentru un domeniu de activitate, sau secretar general vor exista cel putin doi candidati. Atat presedintele Mircea Geoana, cat si Sorin Oprescu si-au depus candidaturile

Pentru fiecare functie, fie de vicepresedinte regional, fie de presedinte pentru un domeniu de activitate, sau secretar general vor exista cel putin doi candidati. Atat presedintele Mircea Geoana, cat si Sorin Oprescu si-au depus candidaturile pentru conducerea partidului. Dosarul lui Geoana era pregatit de cateva zile, insa lipsea semnatura presedintelui organizatiei (PSD Dolj), care sa ateste ca liderul PSD si-a platit cotizatia la zi. Potrivit unei reguli de depunere a candidaturilor, cei care se inscriu in cursa pentru una dintre functiile de conducere vor trebui sa aiba in dosar un CV, o adeverinta de la organizatia de care apartin ca si-au platit la zi cotizatia si o declaratie pe proprie raspundere, in care sa precizeze daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Organizatia Bucuresti a gazduit prima confruntare


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.