Ziua de lupta impotriva SIDA va fi marcata si de tineri din Romania. Pe 1 Decembrie, ei vor purta fundita rosie, simbolul solidaritatii. Campania "Deschide-ti inima. Sunt la fel ca tine", organizata de Ministerul Sanatatii impreuna cu organizatiile n
Ziua de lupta impotriva SIDA va fi marcata si de tineri din Romania. Pe 1 Decembrie, ei vor purta fundita rosie, simbolul solidaritatii. Campania "Deschide-ti inima. Sunt la fel ca tine", organizata de Ministerul Sanatatii impreuna cu organizatiile nonguvernamentale, se relanseaza, punand tinerii in centrul campaniei nationale de lupta impotriva discriminarii persoanelor infectate sau afectate HIV/SIDA.
Se vor prezenta fotografiile castigatoare ale concursului national "Lumea vazuta prin ochii mei" si se va realiza o funda umana de catre 300 de voluntari, in fiecare judet.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.