MTV aduce in Romania emisiunea "Where my dogs at?", un show animat ce ii are ca protagonisti pe Buddy si Woof, doi caini ratacitori care incearca sa supravietuiasca pe strazile Hollywood-ului. In drumul lor, cei doi caini isteti parodiaza intreaga l
MTV aduce in Romania emisiunea "Where my dogs at?", un show animat ce ii are ca protagonisti pe Buddy si Woof, doi caini ratacitori care incearca sa supravietuiasca pe strazile Hollywood-ului. In drumul lor, cei doi caini isteti parodiaza intreaga lume a vedetelor de la Hollywood, intr-o maniera tipica MTV. Povestea incepe atunci cand Buddy este separat de proprietarul sau si dus la un adapost pentru caini. Acolo, urmeaza sa-si intalneasca cel mai bun prieten, Woof. Cei doi caini de vanatoare reusesc sa evadeze din adapost, insa sunt urmariti tot timpul de inamicul lor, braconierul.. Vocile celor doi patrupezi apartin lui Tracy Morgan si Jeffrey Ross, acestia insufletind si mai mult show-ul pe toata durata acestuia. Programul se bucura de prezenta mai multor personaje parodiate, printre care se enumera vedete precum: Brad Pitt, Paris Hilton, Snoop Dogg, Madonna, Shakira si multi alti reprezentanti ai vietii agitate de la Hollywood."Where my dogs at?" va fi difuzata de saptamana viitoare, astfel: luni, incepand cu ora 22:00, miercuri incepand cu ora 22:30 si sambata de la ora 20:00.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.