Despre legalitatea decetectoarelor de radar al stat de vorba cu ofiterul de presa Liviu Malureanu de la Directia Politiei Rutiere (DPR) din cadrul IGPR care ne-a declarat: "Legat de anti-radare si detectoarele de radar, trebuie mentionat din start ca
Despre legalitatea decetectoarelor de radar al stat de vorba cu ofiterul de presa Liviu Malureanu de la Directia Politiei Rutiere (DPR) din cadrul IGPR care ne-a declarat: "Legat de anti-radare si detectoarele de radar, trebuie mentionat din start ca exista o mare diferenta intre cele doua mijloace. Acum legea spunea ca soferii pot fi avertizati de Politia Rutiera cu privire la prezenta in trafic a dispozitivelor de masurare a vitezei, mass-media sau panouri, si de asemenea, conducatorii de autovehicule pot folosi mijloace proprii de detectare a dispozitivelor de masurare a vitezei. Anti-radarele sunt interzise pentru ca pot bruia sistemele de monitorizare a traficului. Insa detectoarele de radar care sunt in comert sunt permise pentru ca au rol preventiv, cu atat mai mult cu cat politia mediatizeaza prezenta in trafic a aparatelor radar", ne-a declarat Liviu Malureanu de la Directia Politiei Rutiere.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.