Cum alege consumatorul intre o benzina de calitate sau alta, cum se hotaraste el sa alimenteze intr-o benzinarie sau alta? Cum sa convingi un manager de companie petroliera sa investeasca in imagine, cand el nu se gandeste decat la demararea urma
Cum alege consumatorul intre o benzina de calitate sau alta, cum se hotaraste el sa alimenteze intr-o benzinarie sau alta? Cum sa convingi un manager de companie petroliera sa investeasca in imagine, cand el nu se gandeste decat la demararea urmatoarei campanii de prospectiuni pe undeva prin Oceanul Indian.


Proiectele de rebranding in industria energetica implica aspecte particulare. David Davis, Design Partener la agentia Minale Tattersfield&Parteners din Londra, este responsabil cu designul benzinariilor. Fondata in 1964, agentia pentru care lucreaza este specializata in brandingul companiilor din sectorul energetic. Invitat la BrandCamp, evenimentul de branding initiat de agentia Grapefruit, David Davis ne-a raspuns la cateva intrebari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.