Firmele si institutiile nu vor mai repune in circulatie, de astazi, 1 Decembrie, bancnotele si monedele emise anterior denominarii leului. Acestea vor fi depuse la banci si retrase din circulatie la 31 decembrie a.c., informeaza Banca Nationala a Ro
Firmele si institutiile nu vor mai repune in circulatie, de astazi, 1 Decembrie, bancnotele si monedele emise anterior denominarii leului. Acestea vor fi depuse la banci si retrase din circulatie la 31 decembrie a.c., informeaza Banca Nationala a Romaniei (BNR). De asemenea, nici unitatile institutiilor de credit nu mai au voie sa repuna in circulatie vechile insemne monetare, acestea avand obligatia sa le depuna pana la sfarsitul anului la sucursalele BNR. In cazul in care populatia va mai ramane cu monede si bancnote vechi dupa Revelion, acestea vor putea fi preschimbate pana la sfarsitul lunii ianuarie 2007, fara taxe si comisioane, la sucursalele BNR din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis, precum si la institutiile de credit autorizate de banca centrala si la Trezoreria Statului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.