Intr-o atmosfera incendiara, creata de cei 14.000 de spectatori, convinsi ca favoritii au nevoie de ei mai mult ca oricand, elevii lui Mircea Rednic au avut doua prestatii diametral opuse. Daca in prima parte au evoluat sters, "cainii" fiind pr

Intr-o atmosfera incendiara, creata de cei 14.000 de spectatori, convinsi ca favoritii au nevoie de ei mai mult ca oricand, elevii lui Mircea Rednic au avut doua prestatii diametral opuse. Daca in prima parte au evoluat sters, "cainii" fiind practic tranchilizati, caci a fost nevoie de executia geniala a lui Niculescu pentru a reintra in joc, in repriza a doua, ros-albii au dominat categoric. Dupa ce primul gol l-a marcat cu stangul, "Clau-gol" a lovit letal, de data aceasta cu piciorul drept, aruncand tribunele in aer, unde se simtea deja miros de ghiocei. "De 17 ani, Dinamo nu a mai simtit gustul performantei. Toti cei care iubesc Dinamo sunt bucurosi, inclusiv noi, jucatorii. Toate meciurile au fost foarte grele, insa aceasta a fost o partida decisiva si pentru noi si pentru Bayer", a spus la final Ionel Ganea, poate cel mai bun jucator al bucurestenilor, dupa Niculescu, care are meritul de a fi marcat golurile cu iz de primavara. Ghanezul a cantat alaturi de fanii din tribuna "Catalin Haldan", minute in sir.
Calificare, stropita cu sampanie si bere
Vestiarul dinamovistilor mai avea putin si exploda dupa terminarea partidei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.