200 de firme, din Egipt, India, Italia, Romania, Thailanda, Turcia si Ungaria participa, in perioada 2-10 decembrie la expozitia internationala de la Romexpo. Clientii vor putea cumpara de la ''Suveniruri - Targ de Craciun'' de la bijuterii, sticlar
200 de firme, din Egipt, India, Italia, Romania, Thailanda, Turcia si Ungaria participa, in perioada 2-10 decembrie la expozitia internationala de la Romexpo. Clientii vor putea cumpara de la ''Suveniruri - Targ de Craciun'' de la bijuterii, sticlarie, icoane, articole decorative, pana la cosmetice, articole de imbracaminte si jucarii.
Ajuns la cea de-a XI-a editie, targul prezinta bijuterii din metale pretioase si semipretioase, articole pentru petrecerea timpului liber, marochinarie, accesorii din piele, metal, sticla, dulciuri, bauturi fine, ambalaje pentru cadouri, articole sport.
Pe parcursul desfasurarii evenimentelor, organizatorii si firmele participante, Giulia Design, I & Diamant, Leather Fashion (Cairo), Rubin 2000, Stella Spa (Milano), Prestige Holding, Bonnn Fashion Exports etc., le vor da posibilitatea vizitatorilor sa-si achizitioneze produse de calitate la preturi promotionale. Derulat in pavilioanele 13,14 si 15, targul se bucura de participarile oficiale ale Thailandei si Turciei. Evenimentul se anunta cu atat mai interesant cu cat Romexpo aniverseaza pe 2 decembrie 15 ani de existenta. Programul de vizitare a expozitiilor este intre orele 12 - 20, iar in ultima zi, respectiv 10 decembrie, intre 12 - 18. Pretul unui bilet de intrare este de 3 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.