Beneficiarii programelor comunitare de finantare nerambursabila trebuie sa participe cu un aport propriu reprezentand 10% pana la 60% din valoarea proiectelor asistate. Daca nu dispun de resursele necesare, ei se pot imprumuta de la bancile comercial
Beneficiarii programelor comunitare de finantare nerambursabila trebuie sa participe cu un aport propriu reprezentand 10% pana la 60% din valoarea proiectelor asistate. Daca nu dispun de resursele necesare, ei se pot imprumuta de la bancile comerciale care acorda credite cu aceasta destinatie speciala.
In categoria solicitantilor eligibili se inscriu beneficiarii proiectelor SAPARD: producatori agricoli individuali, asociatii agricole familiale, asociatii si grupuri de producatori (cu personalitate juridica), societati agricole cu capital privat in proportie de cel putin 75%.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.