Un numar de 4.070 firme, dintr-un total de 110.000 care au depus bilantul de activitate pe 2005, au fost premiate in topurile sectoarelor bucurestene, potrivit unui comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Sectoru
Un numar de 4.070 firme, dintr-un total de 110.000 care au depus bilantul de activitate pe 2005, au fost premiate in topurile sectoarelor bucurestene, potrivit unui comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Sectorul 1 este campion national in privinta PIB-ului raportat la numarul de locuitori si a impozitelor colectate. In acest top, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), impreuna cu primaria de sector au premiat 850 de societati comerciale in cadrul Topului firmelor. Sub aspectul numarului de laureati, sectorul 1 a ocupat detasat pozitia de campion, urmatorul clasat fiind sectorul 2, la o diferenta sensibila, cu 763 de premianti. Sectorul 3 are 716 premianti, sectorul 6, 633 premianti, pe ultimele doua locuri fiind sectoarele 4 si 5, cu cate 586, respectiv 523 de societati comerciale evidentiate pentru performantele economice din 2005. Au fost eliminate companiile cu datorii la buget, care au creat incidente comerciale sau au comis fapte grave de notorietate publica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.