Societatea Comerciala Romexpo S.A. implineste, pe data de 2 decembrie 2006, 15 ani de existenta. Romexpo s-a infiintat in data de 2 decembrie 1991, in urma reorganizarii fostei Intreprinderi de Targuri si Expozitii. Odata cu infiintarea societatii Ro
Societatea Comerciala Romexpo S.A. implineste, pe data de 2 decembrie 2006, 15 ani de existenta. Romexpo s-a infiintat in data de 2 decembrie 1991, in urma reorganizarii fostei Intreprinderi de Targuri si Expozitii. Odata cu infiintarea societatii Romexpo au fost organizate manifestari specializate, recunoscute pe plan mondial: TIB, cea mai cunoscuta manifestare expozitionala din Romania, Rommedica, Rompharma, Romcontrola, Construct Expo, Romtherm, BITME, BIFE, IndAgra, ExpoDrink, All Pack, Modexpo, Targul International de Turism, Romhotel. Tematica abordata acopera o sfera larga de sectoare ale economiei nationale: constructii si amenajari interioare, instalatii, utilaje, echipamente si tehnologii pentru cele mai diverse domenii industriale, agrozootehnie si industrie alimentara, ambalaje, industria de aparare, medicina umana si veterinara, bunuri de larg consum nealimentare, mobila, turism, media si industrie tipografica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.