Antrenorul spaniol al lui Panathinaikos i-a avertizat pe elevii sai ca echipa romana este puternica, dar intentioneaza sa foloseasca in meciul de azi si cateva rezerve.
Victor Munoz, antrenorul spaniol al lui Panathinaikos Atena, a atras
Antrenorul spaniol al lui Panathinaikos i-a avertizat pe elevii sai ca echipa romana este puternica, dar intentioneaza sa foloseasca in meciul de azi si cateva rezerve.
Victor Munoz, antrenorul spaniol al lui Panathinaikos Atena, a atras ieri atentia ca Rapid este un adversar redutabil. "Atentie mare la Rapid, este mai buna decat Mlada, are jucatori mai valorosi decat cehii. Trebuie sa fim concentrati si sa jucam inteligent, pentru a ne atinge obiectivul. Nu trebuie sa risipim ce am construit pana acum", le-a transmis tehnicianul jucatorilor sai. In ciuda acestor avertismente, se pare ca nici Munoz nu va trata intalnirea de azi la intreaga capacitate, intrucat echipa sa este deja calificata. Agentia "Sport" a anuntat ca antrenorul spaniol va face cateva modificari in echipa, pentru a odihni cativa jucatori: "Asta nu inseamna ca Panathinaikos nu va acorda o importanta esentiala acestei confruntari, o victorie aducand calificarea de pe primul loc in grupa". Astfel, portarul camerunez Pierre Ebede ii va lasa locul croatului Mario Galinovic, iar din primul unsprezece va mai lipsi si fundasul Mikael Antonsson, care este accidentat. In plus, "Sport" mai vede cel putin cate o modificare in fiecare compartiment. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.