La implinirea a aproape doi ani de mandat al guvernului Tariceanu, locuitorii sectorului 6 din Bucuresti sint invitati sa treaca in revista implinirile Executivului, si asta prin intermediul unor fluturasi amplasati in cutiile postale. Dar pliantele, ce poarta titlul „Stadiul indeplinirii programului de guvernare de catre guvernul Tariceanu", pot fi considerate mai degraba o trecere in revista a realizarilor colegilor de Alianta ai liberalilor, democratii, in conditiile in care cinci din cele noua domenii enumerate sint conduse de ministri ai PD.

Aderarea la Uniunea Europeana este capul de afis al fluturasilor liberali, ministerul de resort fiind condus de democrata Anca Boagiu. Liberalii de la sectorul 6 lauda guvernul Tariceanu si pentru performantele din Agricultura, si asta in conditiile in care Gheorghe Flutur a fost revocat din functia de ministru al Agriculturii, dupa ce s-a alaturat platformei Stolojan-Stoica. Coincidenta sau nu, primarul sectorului 6, Cristian Poteras, s-a alaturat recent acestei grupari.

Fluturasii liberali care atrag atentia asupra reusitelor guvernamentale ale democratilor apar la o zi dupa ce liderul filialei Partidului Initiativa Nationala (PIN) Sector 5, Roxana Marinescu, a prezentat doua pliante, raspindite de reprezentantii PD, unul, in care ministrii partidului si-ar revendica reusita integrarii europene la 1 ianuarie 2007, si celalalt, in care sint promovati euroobservatorii democrati.