Batjocorit in podul cantinei
Cei cinci teribilisti care au comis oribila fapta erau cunoscuti printre pustii din cartierul Cetate din Alba Iulia. Asa-zisii "baieti de cartier", toti elevi, erau condusi de doi adolescenti de 16 ani. Alti
Batjocorit in podul cantinei
Cei cinci teribilisti care au comis oribila fapta erau cunoscuti printre pustii din cartierul Cetate din Alba Iulia. Asa-zisii "baieti de cartier", toti elevi, erau condusi de doi adolescenti de 16 ani. Alti doi au doar 13 ani, iar cel mai mic, coleg de scoala cu victima, are 12 ani. Cu cateva zile in urma, ei pusesera ochii pe pustiul pe care l-au violat. Asa cum le-a povestit victima politistilor, cei cinci il sicanau de fiecare data cand se intalneau. Ba ca il bat, ba ca il violeaza etc. Victima, singurul copil al unei familii modeste, este un pusti linistit, cuminte care nu prea gusta glumele celorlalti. Tatal lui este somer si doar mama lucreaza. Luni seara, in jurul orei 18.00, copilul se plimba, alaturi de doua fete pe o strada din apropierea scolii generale nr.2. Ghinionul lui a fost sa dea nas in nas cu cei cinci teribilisti. Cand i-a vazut, pustiul a vrut sa fuga spre Casa de Cultura a Sindicatelor, aflata in apropiere. Atat le-a trebuit celor cinci: l-au prins si l-au tarat in curtea scolii si, apoi, in podul cantinei. Mai firav din fire, victima nu s-a putut opune celor cinci. Dupa ce l-au sicanat o vreme, "baietii de cartier" au comis abominabila fapta.
Doi violatori arestati
De teama si de rusine, copilul nu a spus nimic acasa in acea seara. A doua zi, el s-a destainuit unei colege. Fata i-a relatat dirigintei ce s-a intamplat. In scurt timp au aflat si parintii. Mama copilului, C.U., a reclamat, marti, fapta la Politia Municipiului Alba Iulia. In doua ore, teribilistii care au comis oribila fapta au fost identificati. Cei doi in varsta de 16 ani au fost retinuti 24 de ore si ieri au fost prezentati Parchetului pentru emiterea unei ordonante de retinere. Ceilalti sunt cercetati in libertate. Pustiul a fost consultat de un medic legist care a confirmat violul. Cazul i-a pus pe ganduri pe reprezentantii autoritatilor, mai ales ca autorii nu faceau parte din familii cu probleme sociale deosebite. "Am stabilit un plan de interventie si vom efectua chiar maine (astazi n.n.) anchete sociale, atat acasa la victima, cat si la fiecare dintre ceilalti copii, impreuna cu cei de la Protectia Copilului", a precizat pentru ZIUA purtatorul de cuvant al IJP Alba, comisar Rodica Hutanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.