Gigi Becali a declarat ieri ca Dumitru Sechelariu, fostul presedinte al lui FCM Bacau, ar face bine sa nu mai vorbeasca despre transferurile fotbalistilor bacauani la gruparea din Ghencea, deoarece a iesit in castig financiar. Mai mult, boss-ul di
Gigi Becali a declarat ieri ca Dumitru Sechelariu, fostul presedinte al lui FCM Bacau, ar face bine sa nu mai vorbeasca despre transferurile fotbalistilor bacauani la gruparea din Ghencea, deoarece a iesit in castig financiar. Mai mult, boss-ul din Ghencea a dat de inteles ca afacerile fotbalistice cu Sechelariu n-au fost tocmai in regula.
Replica lui Gigi Becali a venit dupa ce Sechelariu a spus ca are 50 la suta dintr-un transfer ulterior al fundasului Dorin Goian, pe care il poate transfera fara acordul Stelei. "Are 50 la suta din Goian, cand se va vinde. Clauza de transfer este de doua milioane de euro. Daca aduce el oferta de doua milioane, eu am optiunea sa dau jumatate din suma si jucatorul ramane La Steaua. Trebuie sa vrea si jucatorul sa fie vandut de el, asa cum spune. Sa zicem ca il vrea Timisoara, sa-l dea Sechelariu, sa vedem, poate? Asa a spus, ca il da el. Ca sa-l vanda el, mai trebuie sa mai vrea si Goian", a comentat Gigi Becali. Dupa ce Sechelariu a spus ca daca Steaua nu ii vinde pe Eugen Baciu si Florin Lovin pana la terminarea contractelor, gruparea din Ghencea trebuie sa ii dea 400.000, respectiv 500.000 de euro, Gigi Becali a replicat: "A vorbit aiurea. A zis ca daca nu ii vand pe Baciu si Lovin pana la terminarea contractelor trebuie sa ii dau bani? Abereaza, cine semna asa ceva? Inseamna ca bate campii, nu mai este sanatos la cap. Nu-i ajunge cati bani a luat de la mine, mai vrea sa ia bani si aiurea? A luat o gramada de bani si mai face si figurile pe care le face. A luat bani de la mine cat nu visa el, si pe Cristea, si pe... Nu are cum sa recunoasca, nici eu nu recunosc, ca daca recunoastem, ahaaa.... veneati sa luati declaratii si de prin alte parti!". Altfel, Gigi Becali a declarat ca nu va da in judecata ziarul ucrainean care a lansat zvonul conform caruia Steaua a mituit cu 200.000 de euro arbitrii cehi ai intalnirii cu Dinamo Kiev, din etapa a 5-a a grupei E a Ligii Campionilor. "A scris intr-un ziar, care e problema mea? Minciuna nu afecteaza niciodata imaginea, pentru ca are picioare scurte. Nu este adevarat nimic, chiar si Surkis, patronul clubului Dinamo Kiev, a spus asta. Altceva nu am de facut decat sa dau in judecata ziarul? De ce sa ma tem?", a spus Gigi Becali.
Laude pentru Dinamo
Boss-ul din Ghencea a laudat ieri pe Dinamo, spunand ca echipa alb-rosie a castigat meciurile din campionat pe valoare, nu datorita arbitrajelor, deoarece o formatie nu poate invinge in toate partidele cu ajutorul arbitrilor. "Dinamo nu a castigat punctele numai cu arbitrajul, ci pe valoare. Nu putea sa castige 13 meciuri cu arbitraje. Cu arbitraje mai castigi doua-trei, te si ajuta si tot nu poti sa castigi daca nu ai valoare. Dinamo a castigat pe valoare ce a castigat, nu pe arbitraje. N-ai cum sa castigi toate 13 cu arbitraje, trebuie sa ai si valoare", a spus Gigi Becali. In opinia finantatorului stelist, Dinamo este "ca si calificata in primavara europeana", iar Rapid are tot atatea sanse de a trece de grupele Cupei UEFA, cate are Steaua de a castiga campionatul. "Sansele noastre la titlu? Mai e pana pe 25 decembrie. Hai ca nu vreau sa va spun care e sansa", a glumit Gigi Becali. Intrebat daca e vorba de sansa porcului de Craciun, Gigi Becali a raspuns, razand: "Da!". Boss-ul din Ghencea a subliniat ca Dinamo, Steaua si Rapid sunt formatiile care vor ocupa primele trei locuri. "Timisoara si CFR se bat pentru locurile 4 si 5. Timisoara nu va fi pe 10, ci pe 4 sau 5", a adaugat Gigi Becali, afirmand ca revenirea lui Radoi, "spiritul echipei", conteaza extraordinar de mult pentru Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.