De anul viitor, fostele glorii ale Formulei 1 vor concura la Bucuresti, intr-o competitie al carei nume, cu toata bunavointa, n-am reusit sa-l retin. Stirea este interesanta si pentru neiubitorii de automobilism prin implicarea primarului Adriean Vid
De anul viitor, fostele glorii ale Formulei 1 vor concura la Bucuresti, intr-o competitie al carei nume, cu toata bunavointa, n-am reusit sa-l retin. Stirea este interesanta si pentru neiubitorii de automobilism prin implicarea primarului Adriean Videanu in organizarea concursului care se va desfasura in jurul Casei Poporului. Ieri, el a fost prezent alaturi de organizatori la conferinta de prezentare a circuitului de la Bucuresti si acesta este pretextul perfect pentru a ne aduce aminte de o declaratie a primarului, de acum citeva saptamini. Spunea atunci Videanu ca Pasajul Marasesti, bucurestenii stiu cit de important este el pentru trafic si pentru sanatatea lor mintala, ar putea fi redeschis circulatiei, dupa doi ani de reparatii, inainte de termenul prevazut, vara anului viitor. Ei bine, eu sint vecin cu pasajul si cu strada care iese din el. Pentru ca nu vad pe nimeni sa lucreze acolo, nici seara, nici dimineata, nici la prinz, sint gata sa fac pariu ca pe acolo se va putea circula, de luna viitoare, numai si numai cu tancul, in conditii exceptionale cu ATV-ul si, cu foarte multa grija, pe jos. La fel cum fac pariu ca miile de bucuresteni care stau zeci de minute in trafic din cauza pasajului inchis ii vor lasa pe Nigel Mansell si Emerson Fittipaldi sa-l voteze pe Adriean Videanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.