Ieri, la sediul Unesco din Paris a avut loc un dublu eveniment prilejuit de prezentarea oficiala a noului ambasador al Romaniei la UNESCO, Nicolae Manolescu, in cadrul unei receptii speciale oferite cu acest prilej, urmata de vernisarea expozitiei "S
Ieri, la sediul Unesco din Paris a avut loc un dublu eveniment prilejuit de prezentarea oficiala a noului ambasador al Romaniei la UNESCO, Nicolae Manolescu, in cadrul unei receptii speciale oferite cu acest prilej, urmata de vernisarea expozitiei "Sibiu, tanar din 1191", manifestare ce face parte din programul de promovare internationala a proiectului "Sibiu, Capitala Culturala Europeana". Cu acest prilej Manolescu a declarat ca isi doreste ca centrul vechi al Sibiului sa intre in patrimoniul mondial. In acelasi context, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, a facut, luni, o prezentare a programului, "Sibiu CCE" in cadrul unei emisiuni la TV5. In plus, in aceeasi zi, programul a fost promovat de Adrian Iorgulescu si pe Reuters, The Associated Press si France Culture Express, prin acordarea de interviuri. Interviurile fac parte din manifestarile organizate de Ministerul Culturii si Cultelor si Gav/Scholz&Friends pentru promovarea programului "Sibiu-Capitala Culturala Europeana" in Franta. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.