CNSAS a promovat un amendament la bugetul de stat pe 2007, prin care solicita sume care sa acopere 120 de noi posturi in institutie. In comisiile juridice, amendamentul a trecut, dar ieri, in plen, a fost respins la solicitarea ministrului Finantelor
CNSAS a promovat un amendament la bugetul de stat pe 2007, prin care solicita sume care sa acopere 120 de noi posturi in institutie. In comisiile juridice, amendamentul a trecut, dar ieri, in plen, a fost respins la solicitarea ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu.

Argumentul respingerii amendamentului este urmatorul: Guvernul a suplimentat fondurile pentru CNSAS fata de anul 2006, dar banii in plus sint dirijati pentru noul sediu si pentru 90 de posturi noi, neocupate in 2006 - prin ordonanta care a blocat anul acesta, din ratiuni de ordin financiar, posturile de functionari publici -, si care vor fi ocupate incepind cu 1 ianuarie 2007.

Vladescu a promis insa fonduri in plus la prima rectificare bugetara din 2007. (L.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.