Voleibalistul Cristian Chitigoi a parasit echipa de volei Dinamo-Lemntrans, urmand sa evolueze, cel mai probabil, in Turcia.
Conform oficililor gruparii din Sos. Stefan cel Mare, fostul tunar al nationalei n-a plecat cu mana goala si a transfer
Voleibalistul Cristian Chitigoi a parasit echipa de volei Dinamo-Lemntrans, urmand sa evolueze, cel mai probabil, in Turcia.
Conform oficililor gruparii din Sos. Stefan cel Mare, fostul tunar al nationalei n-a plecat cu mana goala si a transferat-o in Turcia si pe sotia sa, Rodi Ranghelova, care n-a mai aparut de luni dimineata la antrenamentele echipei pregatite de Costinel Stan si Radu Adrian. Astfel, in etapa secunda din returul Diviziei A1, Dinamo-Lemntrans va evolua pe teren propriu impotriva echipei Unirea Dej fara Cristi Chitigoi, in vreme ce echipa feminina din Groapa va juca, in deplasare, in fief-ul incomodei Penicilina Iasi, fara Rodi Chitigoi. Cei doi voleibalisti au invocat la plecare nerespectarea unor clauze contractuale, reclamand neplata salariilor in ultimele luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.