Cantareata americana Britney Spears, cea mai noua prietena a sa, mostenitoarea Paris Hilton, si amica acesteia, actrita cu mare priza la adolescenti Lindsay Lohan, au petrecut o noua noapte de pomina intr-un club de noapte din Los Angeles. Paparazzii
Cantareata americana Britney Spears, cea mai noua prietena a sa, mostenitoarea Paris Hilton, si amica acesteia, actrita cu mare priza la adolescenti Lindsay Lohan, au petrecut o noua noapte de pomina intr-un club de noapte din Los Angeles. Paparazzii le-au asteptat pe cele trei dive o noapte intreaga la iesirea din club, dar asteptarea le-a fost rasplatita pe deplin: incredibil de scurta rochie a lui Britney Spears, 24 de ani, s-a ridicat, iar proaspata mamica a fost surprinsa de catre obiectivele ultraperformante ale vanatorilor de vedete fara lenjerie intima. Imaginile sunt atat de clare incat se pot vedea, pe langa toate cele, pana si operatiile de cezariana prin care aceasta i-a adus pe lume pe cei doi copii ai sai: Sean Preston si Jayden James Federline (primul nascut pe 14 septembrie 2005, iar cel de-al doilea pe 12 septembrie, anul acesta). Fotografiile au fost realizate ieri, in jurul orei 5 dimineata, pe cand fetele se urcau intr-un Mercedes McLaren SLR, in valoare de 600.000 de dolari, la volanul caruia se afla Paris Hilton. Martorii oculari relateaza faptul ca Mercedesul a plecat imediat de la fata locului, ruland pe sosea cu peste 200 kilometri la ora, dupa cum scrie Daily Mirror. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.