Presa din Ucraina afirma ca Steaua a mituit arbitrii de la meciul cu Dinamo Kiev, cu 200.000 de euro. Ucrainenii solicita UEFA deschiderea unei anchete pe baza unor zvonuri cu privire la mituirea arbitrilor, cu 200.000 de euro, de catre Gigi Becali la meciul decisiv cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, in care cehul Jara a anulat oaspetilor doua goluri.

„Clubul Steaua este banuit de mituirea arbitrilor. Daca se va dovedi adevarat, cehul Jara va fi suspendat pe viata", a scris cotidianul „Gazeta de Ucraina".

O alta publicatie, „Fraza", a preluat subiectul, precizind ca si presedintele de la Kiev, Igor Surkis, a auzit un astfel de zvon, refuzind sa faca alte comentarii. Jucatorul Kievului, Florin Cernat, confirma ca a auzit si el conversatii pe aceasta tema la meciul de la Bucuresti, dar nu crede ca „la nivelul Ligii Campionilor se poate ajunge sa cumperi arbitri".

„Hai, domn’e, lasati-ma cu prostiile astea!", a fost reactia lui Gigi Becali, in sprijinul sau venind si Mircea Mihail, seful Departamentului Organizare din cadrul FRF, care s-a ocupat de protocolul cu arbitrii de la meciul cu Kiev. Acesta spune ca „nu a existat nici un moment vreun contact intre oficialii Stelei si brigada ceha de arbitri".