l GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 14-a * VLAD MUNTEANU a marcat unicul gol al lui Energie Cottbus in meciul pierdut cu 1-3 la Leverkusen, cu Bayer. Munteanu a fost integralist, ca si SERGIU RADU, si a punctat in minutul 51 pentru 1-1, ajungand la al
l GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 14-a * VLAD MUNTEANU a marcat unicul gol al lui Energie Cottbus in meciul pierdut cu 1-3 la Leverkusen, cu Bayer. Munteanu a fost integralist, ca si SERGIU RADU, si a punctat in minutul 51 pentru 1-1, ajungand la al saselea gol marcat in campionat.
l SPANIA, Primera Division, etapa a 12-a * GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 1-1 pe teren propriu cu Real Zaragoza * LAURENTIU ROSU a fost doar rezerva pentru Recreativo Huelva, 3-4 in deplasarea de la Santander * COSMIN CONTRA nu a fost inclus in lotul lui Getafe, care a remizat fara goluri, pe teren propriu, cu Levante.
l FRANTA, Ligue 1, etapa a 15-a * DANIEL NICULAE a fost titular pentru AJ Auxerre, invinsa cu 1-0 pe terenul lui Olympique Lyon. Internationalul roman a fost inlocuit in minutul 62 cu Akale * CLAUDIU KESERU a fost rezerva pentru FC Nantes, 1-1 acasa cu PSG, fiind trimis pe teren imediat dupa pauza, in locul lui Oliech * FLORIN BRATU nu a facut parte din lotul lui Valenciennes, 1-0 pe teren propriu cu Nancy, din cauza unei accidentari.
l GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 12-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonic, 0-1 in deplasarea de la Xanthi Skoda. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.