Silvian Cristescu (foto), vicepresedintele Universitatii Craiova, va cere excluderea din arbitraj a lui Viorel Sandu, care a condus la centru meciul pierdut de echipa olteana, 0-1 cu UTA, duminica, la Arad, in etapa a 17-a a Ligii I.
"Am crezut dupa meciul de acasa cu Politehnica Iasi ca a fost o greseala din partea lui sau ca a prins o zi mai proasta, insa s-a vazut ieri ca a facut-o intentionat. N-are nici o treaba cu arbitrajul.
Din cauza lui am pierdut cinci puncte, doua cu Iasi si trei la Arad si avem pierderi de peste o suta de mii de euro. Dupa meciul cu Iasi am fost suspendati, amendati, am fost nevoiti sa jucam doua meciuri la Caracal, unde ne-a costat foarte multi bani", a spus Cristescu. Acesta a precizat ca la partida de duminica arbitrul a gresit de cel putin 30 de ori. "Au fost cel putin 30 de faze in care a gresit impotriva noastra, intre care doua penalty-uri si un cartoras rosu la Balint de la UTA. Speram sa se ia masuri cu acest arbitru si cu toti cei care gresesc si isi bat joc de banii investiti de conducatori dar si de munca unor copii carora le taie aripile", a mentionat oficialul Universitatii. Viorel Sandu a fost criticat duminica si de patronul gruparii craiovene, Adrian Mititelu, care a spus despre central ca "a dovedit inca o data ca ar trebui sa se lase de fotbal".
Mititelu i-a reprosat lui Sandu neacordarea unui penalty si faptul ca a tolerat tragerile de timp ale aradenilor. Patronul Universitatii a avut un conflict cu Sandu in luna septembrie, dupa meciul cu Politehnica Iasi, scor 3-3, atunci cand a intrat in vestiarul arbitrilor si l-a agresat pe central, aruncand cu o geanta dupa acesta. In cadrul aceluiasi incident, Mititelu l-a lovit cu piciorul si pe asistentul Eduard Ungureanu. (MIG)