Steaua a incheiat turul de campionat cu o victorie clara in fata Jiului, chiar daca succesul s-a conturat abia in repriza a doua. A fost pentru prima data cand ros-albastrii au castigat un meci in Liga I dupa un joc de Liga Campionilor, iar la asta a
Steaua a incheiat turul de campionat cu o victorie clara in fata Jiului, chiar daca succesul s-a conturat abia in repriza a doua. A fost pentru prima data cand ros-albastrii au castigat un meci in Liga I dupa un joc de Liga Campionilor, iar la asta au contribuit in mare masura si oaspetii, care si-au confirmat statutul de "lanterna rosie" printr-un joc modest, cu gafe mari in defensiva, speculate prompt de echipa ofensiva aliniata de Olaroiu. A fost si prima partida ca titular pentru Mirel Radoi in aceasta stagiune, capitanul Stelei rezistand mai bine de o ora in teren.
Antrenorul Stelei s-a declarat relativ multumit de turul de campionat facut de Steaua, evaluand si cativa dintre jucatori. "Toti jucatorii au inceput sa confirme, s-au obisnuit cu presiunea si exigentele: Thereau, Stancu, Ov. Petre, Val. Badea", a spus Olaroiu. "In iarna ii vom aduce pe toti jucatorii la un numitor comun din punct de vedere fizic si vor reveni si cei cu probleme. Cele doua etape in plus nu sunt binevenite, nici pentru noi si cred ca nici pentru celelalte echipe. Normal era sa fie o perioada de transferuri de care sa profite echipele. Thereau si-a facut datoria azi, Vali Badea cu Standard, Dica cu Dinamo Kiev. Sunt jucatori valorosi si este bine ca avem solutii. Am jucat si cu Badea, Thereau, Dica in aceasi echipa. Am mai jucat si in alte dati", a completat Olaroiu. Patronul Gigi Becali a preferat din nou sa-i laude pe dinamovisti. "Nu sunt prea multumit de parcursul din acest tur, dar a fost oboseala avand in vedere acest parcurs european. Sunt multumit ca nu am pierdut locul doi. Dinamo are 11 puncte avans, joaca si este cam greu sa-i ajungi. Daca n-ar fi jucat, mai ziceai, dar asa...", a spus Gigi Becali. Acesta s-a declarat convins ca podiumul va fi alcatuit in exclusivitate din "granzi" la finalul acestui campionat. "S-au intamplat rasturnari de situatie cand echipele din provincie incurcau echipele bucurestene, acum doar trei-patru echipe mai pot incurca lucrurile si surprize foarte mari nu pot aparea. Dinamo trebuie sa piarda patru meciuri si noi sa castigam tot, dar este posibil sa se si mareasca diferenta, putem sa ne mai incurcam si noi. Sper pana in ultima clipa, dar este enorm de mare diferenta. Ne-au lipsit jucatori accidentati, a lipsit spiritul echipei, Radoi", a justificat Gigi Becali locul Stelei in clasament. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.