Deasupra noastra, Dumnezeu si sfintii, cu noi, in Gradina Maicii Domnului - Romania, Apostolul Andrei si ingerii, sub noi, moaste nenumarate de martiri si sfinti romani. Ce trebuie sa dovedim? Si cui?
O gasca de anti-crestini teleghidata din af
Deasupra noastra, Dumnezeu si sfintii, cu noi, in Gradina Maicii Domnului - Romania, Apostolul Andrei si ingerii, sub noi, moaste nenumarate de martiri si sfinti romani. Ce trebuie sa dovedim? Si cui?
O gasca de anti-crestini teleghidata din afara tarii atenteaza subuman la esenta natiunii, ca si precursorii ei artizani ai "Experimentului Pitesti". "O agresiune a dusmanilor dinauntru si din afara tarii, angajati impotriva credintei noastre, a parintilor, bunicilor si inaintasilor nostri" la care nu trebuie sa cedam cu nici un chip, spune mentorul ZIUA, academicianul Balaceanu-Stolnici. Prima lovitura fatisa: Icoanele, Sfanta Cruce, Steaua lui David, Semiluna. Altele sunt pe teava tunului bine lustruit de neo-ateii comunisti in numele "drepturilor omului". Si Lenin si Stalin tot asa au inceput, militand pentru "egalitate". Confratele lor de crima, Hitler, nu s-a lasat mai prejos in anti-crestinism. Milioanele de oseminte lasate in urma de totalitarimul impus de niste minoritati ideologice sangeroase fara de Dumnezeu spun totul. Te uiti la mana asta de desradacinati si te intrebi: cum i-a gasit Soros pe toti?!
Dusmanul de moarte al societatilor pseudo-deschise ale lui George Soros - dupa cum este arhicunoscut in sferele de putere mondiala - este republicanul George W. Bush. Astazi, in urma atacului anticonstitutional lansat de lustragiii lui Soros in Romania, intelegem mai bine de ce il ataca visceral pe Bush: pentru neo-conservatorismul sau. Neo-conservatorismul este optiunea politica a generatiei 1989-1990, care pare sa rasara iar in Romania post-decembrista, buimaca dupa gargara prelungita a unor doctrine nesustinute de realitate si ametita de populismul si demagogia impostorilor de profesie, din toate mediile.
Personajele intelectual-oengiste, cu pretentii pro-democratice, care comit zilnic o continua operatiune de jignire a inteligentei si subminare a valorilor reale, s-au devoalat, in sfarsit. Dupa ani de aburire si acoperire au iesit din conserve, cu zoaiele revelatorului pseudo-democratiei dambovitene curgand pe-afara. Sa ne mai mire ca unele dintre ele sunt colaboratoare ieftine ale Securitatii, noduli ale noii retele care sufoca spatiul mediatic romanesc?
Institutiile care apara constitutia tarii si se presupune ca previn atentatele la adresa statului si natiunii au ocazia acum sa se auto-sesizeze. Justitia sa intervina si sa corijeze decizia aberanta a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii care, prin semnatura presedintelui sau, Ferencz Csaba Astalosz, s-a gandit ca este cazul sa discrimineze imensa majoritate a romanilor. Opinia publica sa trimita aceste produse expirate ale unei intelectualitati nevertebrate sa faca sluj la mausoleul lui Lenin. Sau sa se exprime aparand icoanele pentru fiii tarii si nenascutii prunci ai Romaniei viitoare. Mari personalitati ale Romaniei au facut-o deja pe site-ul Asociatiei Civic Media.
"Icoanele sunt un simbol de dragoste infinita", ne spune Mariana Nicolesco. "Invatatura crestina este leacul tamaduitor al lumii, poate unicul" ne scrie academicianul Florin Constantiniu. Iar Parintele Gheorghe Calciu ne spunea cu putin inainte de a purcede la ceruri ca de vom fi uniti si cu credinta vom birui si iadul. Iar Dumnezeu va pune mila Sa si va trimite ingerii, pazitorii bisericii si pe patronul ei Sfantul Apostol Andrei, cel Intai chemat, crestinatorul romanilor, ca sa ne scoata din toate impasurile. Caci pre Preasfanta, Curata, Preabinecuvantata, Slavita Stapana noastra, de Dumnezeu Nascatoare si pururea Fecioara Maria cu toti sfintii pomenindu-o, pre noi insine si unii pre altii si toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu o dam.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.