Prima reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a castigat, ieri, traditionalul turneu international dotat cu Trofeul Carpati, dupa ce a invins in ultimul meci al competitiei gazduite de Sala Sporturilor din Cluj puternica selectionata a Coreei d
Prima reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a castigat, ieri, traditionalul turneu international dotat cu Trofeul Carpati, dupa ce a invins in ultimul meci al competitiei gazduite de Sala Sporturilor din Cluj puternica selectionata a Coreei de Sud, vicecampioana olimpica, cu scorul de 33-28 (13-14). Astfel, cu cinci victorii la activ, tricolorele pregatite de Gheorghe Tadici au intrat in posesia trofeului, vicecampioana olimpica s-a multumit doar cu pozitia secunda, iar Macedonia a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, fiind urmate de Croatia, Serbia si Romania B. De mentionat ca handbalista Cristina Neagu, componenta a lotului B antrenat de Dumitru Musi, a fost desemnata golgeterul celei de-a 40-a editii a Trofeului Carpati, cu 37 de goluri, in vreme ce MVP-ul turneului a fost declarata sportiva croata Clara Boeva. Maine, la Ploiesti, echipa Romaniei se va reuni pentru pregatirea urmatoarelor actiuni internationale, Cupa Mondiala din Danemarca si Cupa Turcin din Ucraina. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.