CFR Cluj a castigat cu 2-0 la Constanta si ameninta din nou podiumul, insa a fost un alt meci cu proteste vehemente la adresa arbitrajului. Faza care a incins spiritele s-a petrecut in minutul 41, cand Disney, atacantul congolez al gazdelor, a marcat
CFR Cluj a castigat cu 2-0 la Constanta si ameninta din nou podiumul, insa a fost un alt meci cu proteste vehemente la adresa arbitrajului. Faza care a incins spiritele s-a petrecut in minutul 41, cand Disney, atacantul congolez al gazdelor, a marcat la scorul de 0-0. Asistentul Cristian Nica a semnalizat ofsaid, iar "centralul" Sebastian Coltescu a anulat reusita, pentru ca marcatorul era iesit din teren, in spatele liniei de fund, unde ajunsese dupa un duel cu un adversar, si a revenit in teren pentru a puncta. O decizie corecta, care l-a scos insa din minti pe Basarab Panduru, antrenorul gazdelor. Acesta a patruns pe teren pentru a protesta, a fost trimis in tribuna, dar si-a continuat recitalul la conferinta de presa de dupa meci: "Daca pana acum am tacut, de data asta nu o mai pot face. Arbitrii nu si-au facut treaba corect. Dan Petrescu (n.r. antrenorul Unirii Urziceni) are dreptate cand ii acuza. De ce sa mai duc la cursurile PRO sau cum dracu' s-or chema? Sa vina ei si sa stea pe banca tehnica. Arbitrii au venit la Constanta montati sa ne faca!". Panduru a mai spus ca are cativa jucatori nemultumiti in lot, fapt care l-a infuriat teribil pe patronul Gheorghe Bosanceanu. "Numai de plangeri aud tot timpul. O sa ii dau cu capul de pereti pe toti jucatorii, poate le vine mintea la cap. Ce dracu', sa jucam noi pe banii nostri? La conditiile pe care le oferim si la contractele care exista, 50-60.000 de dolari pe an, ar trebui sa avem rezultate foarte bune. Cand fac gafe monumentale nu mai stiu daca in lot avem jucatori de Divizia A sau de Divizia C...Intind mana la un egal amarat la Timisoara, care, de altfel, le-a fost platit", a acuzat Bosanceanu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.