l ITALIA, Serie A, etapa a 13-a * ADRIAN MUTU (foto) a marcat un gol pentru Fiorentina, 1-1 pe terenul Sienei. Atacantul roman a jucat toate minutele si a reusit egalarea in minutul 38, cu un sut din interiorul careului. La gazde, PAUL CODREA a fost
l ITALIA, Serie A, etapa a 13-a * ADRIAN MUTU (foto) a marcat un gol pentru Fiorentina, 1-1 pe terenul Sienei. Atacantul roman a jucat toate minutele si a reusit egalarea in minutul 38, cu un sut din interiorul careului. La gazde, PAUL CODREA a fost titular, a incasat in cartonas galben in minutul 65 si a fost inlocuit in minutul 84, cu Brevi. De la Fiorentina a lipsit din lot BOGDAN LOBONT, accidentat * CRISTI CHIVU a bifat toate minutele pentru AS Roma, care s-a impus cu 4-2 pe terenul Sampdoriei. Internationalul roman a primit un cartonas galben in minutul 18 * VALI NASTASE a fost titular pentru Ascoli, invinsa cu 2-1 la Roma, de Lazio.
l ITALIA, SerieB, etapa a 13-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-1 acasa cu Albinoleffe.
l GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 14-a
l LAURENTIU REGHECAMPF a jucat 90 de minute pentru Alemmania Aachen, care a pierdut cu 1-2 pe terenul lui Hertha Berlin. Mijlocasul roman a pasat decisiv la golul oaspetilor, marcat de M. Lehmann, in minutul 45.
l GERMANIA, 2 Bundesliga, etapa a 14-a
l IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 4-0 pe teren propriu cu Carl-Zeiss Jena.
l OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 14-a * NICOLAE MITEA si GEORGE OGARARU au fost rezerve pentru Ajax, care a furnizat o surpriza neplacuta, fiind invins cu 3-0 de Sparta Rotterdam, in deplasare. Mitea a fost trimis pe teren dupa pauza, in locul lui Perez, iar Ogararu in minutul 63, in locul lui Gabri.
l BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 14-a * ALIN STOICA a fost folosit din primul minut la AA Gent, care s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mons. Jucatorul roman a fost schimbat in minutul 60 cu Noukeu.
l BULGARIA, Liga 1, etapa a 15-a * EUGEN TRICA a adus victoria lui TSKA Sofia in meciul cu Belasitsa Petrich, scor 2-1. Jucatorul roman a jucat toate minutele si a punctat in minutul 70 din penalty. FLORENTIN PETRE nu a fost inclus in lotul gazdelor din cauza unei accidentari, iar ALEXANDRU PITURCA a fost doar rezerva.
l COREEA DE SUD, finala campionatului, mansa a doua * ADRIAN NEAGA a devenit campion al Coreei de Sud cu Ilhwa Seongam, care a invins cu 2-1 pe terenul lui Samsung Blue Wings, dupa ce si in tur castigase cu 1-0. Atacantul roman a fost integralist si a pasat decisiv la golul a doilea al lui Seongam. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.