Antrenorul rapidist a apreciat drept execrabil arbitrajul brigazii austriece conduse de Stefan Messner. "Arbitrajul mi s-a parut execrabil. Nu vreau sa comentez mai mult. Oricum, si daca a fost gol valabil la Zicu si daca nu a fost are mai putina imp
Antrenorul rapidist a apreciat drept execrabil arbitrajul brigazii austriece conduse de Stefan Messner. "Arbitrajul mi s-a parut execrabil. Nu vreau sa comentez mai mult. Oricum, si daca a fost gol valabil la Zicu si daca nu a fost are mai putina importanta. Rusine este ce a facut arbitrul in acest joc. Dar nu vreau sa spun mai mult", a spus R. Lucescu.
Razvan Lucescu (foto) a apreciat drept injust rezultatul de joi seara, chiar daca meciul a avut doua reprize opuse. "Imi pare rau ca nu am luat trei puncte, dar in acelasi timp imi pare bine ca jucatorii au reactionat bine dupa pauza. Am avut inceput de meci mai slab, care a fost cauzat si de bulversarea pricinuita de cele doua accidentari, sau poate a fost un moment de neincredere", a afirmat R. Lucescu. Acesta crede ca greseala rapidistilor a fost aceea ca nu au avut rabdare. "Oricum, greseala noastra a fost ca nu am avut rabdare, am vrut sa marcam repede ca sa ne linistim. Am primit un gol foarte usor din lovitura libera, iar in repriza a doua echipa a facut tot ce a putut pentru a castiga, a jucat asa cum trebuia sa o faca de la inceput. Nu ne-a mai ramas acum decat acest egal si speranta ca vom face o treaba buna la Atena. Mergem acolo sa jucam si sa castigam, mai ales ca noi jucam destul de bine in deplasare", a declarat R. Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.