Singura reprezentanta a baschetului feminin romanesc in cupele europene, Olimpia Bucuresti, a obtinut, joi seara, prima victorie din Grupa B a FIBA EuroCup, invingand echipa elena Kastoria Cosmopel, cu 73-58. Avand in Kudriavteva (13 p, 19 rec) un li
Singura reprezentanta a baschetului feminin romanesc in cupele europene, Olimpia Bucuresti, a obtinut, joi seara, prima victorie din Grupa B a FIBA EuroCup, invingand echipa elena Kastoria Cosmopel, cu 73-58. Avand in Kudriavteva (13 p, 19 rec) un lider autoritar sub ambele panouri si in americanca Worthy (16 p, 7 rec, 6 pase) o excelenta coordonatoare, sprijinite pe alocuri de cuplul autohton format din Dragusin (11 p) si Serban (12 p), echipa pregatita de croatul Kovac s-a impus intr-un final incendiar si a reintrat in cartile calificarii. In urma acestui rezultat, Olimpia egaleaza in clasament rivalele Elitzur Achva Ramla si Kastoria, in vreme ce Besiktas Istanbul conduce autoritar cu punctaj maxim. Tot joi seara, dar in EuroCup Challenge, echipa masculina "U" Cluj a fost spulberata in fief-ul gruparii cehe A Plus Brno, cu 64-96, la capatul unei intalniri in care Marcel Tenter a suferit o ruptura musculara la tricepsul femural al piciorului stang, devenind indisponibil pentru derby-ul Diviziei A cu Dinamo-Gealan. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.