Fostul antrenor al lui "Poli" spune ca n-a demisionat de la Timisoara si cere despagubiri de aproape 100.000 de euro. De asemenea, "Sorinaccio" confirma negocierile cu FC National, dar asteapta si finalizarea discutiilor dintre Iacov si Netoiu legate
Fostul antrenor al lui "Poli" spune ca n-a demisionat de la Timisoara si cere despagubiri de aproape 100.000 de euro. De asemenea, "Sorinaccio" confirma negocierile cu FC National, dar asteapta si finalizarea discutiilor dintre Iacov si Netoiu legate de implicarea "Comandatului" la clubul din Cotroceni.
- Ati ajuns la la o intelegere cu FC National?
- Deocamdata, nu. Am avut ceva discutii, dar n-am semnat inca nimic. Cred insa ca in doua-trei zile voi avea un raspuns.
- Alegerea clubului din Cotroceni are legatura cu eventuala implicare a lui Netoiu?
- Sa asteptam mai intai ca Netoiu sa se implice, pentru ca in acest moment nu este nimic sigur.
- Cum veti rezolva problema cu Timisoara?
- Eu n-am demisionat de acolo, dar Iancu a anuntat rezilierea amiabila a contractului. Am o clauza care spune insa ca nu se poate rezilia contractul doar de catre una dintre parti. Iar Timisoara a rupt acest contract! In acest caz, trebuie sa-mi plateasca restantele financiare. Oricum, nu este ceva care se poate rezolva intr-o zi doua.
- Este vorba de o suma mare, de aproape 100.000 de euro?
- Da, este vorba despre restul contractului pana la finalul acestui sezon. Am vorbit cu Iancu, dar se pare ca pana la urma voi depune un memoriu la comisiile federale, saptamana viitoare, cel mai probabil luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.