Mircea Lucescu a declarat ca victoria cu 1-0 obtinuta de Sahtar in meciul cu AS Roma, din Grupa D a Ligii Campionilor, este una dulce, deoarece echipa antrenata de Luciano Spalletti este una din cele mai puternice echipe din Italia.
"Nu
Mircea Lucescu a declarat ca victoria cu 1-0 obtinuta de Sahtar in meciul cu AS Roma, din Grupa D a Ligii Campionilor, este una dulce, deoarece echipa antrenata de Luciano Spalletti este una din cele mai puternice echipe din Italia.
"Nu a fost o victorie la diferenta mare de goluri, dar ne-a oferit o razbunare dupa infrangerea, cu scorul de 4-0, suferita la Roma. Scorul putea fi mai mare, pentru ca am avut cateva ocazii si Elano a trimis mingea in bara. Ne-am pregatit bine si i-am facut pe Totti, Mancini si Perrotta sa nu mai ajunga la balon. De aceea am castigat. Sunt bucuros de rezultat, dar mai mult pentru ca ideile mele incep sa dea roade", a spus Lucescu. De partea cealalta, Spalletti considera ca Sahtar a meritat victoria, deoarece Roma nu s-a ridicat la valoarea sa obisnuita. "A fost una din cele mai slabe evolutii ale noastre din ultima perioada. Adversarii au fost puternici, dar noi am facut prea multe greseli in defensiva, care ne-au costat meciul. Au profitat de slabiciunile noastre si ne-au invatat o lectie. Am pierdut pentru ca am fost obositi si nu am putut sa aratam de ce suntem in stare", a explicat Spalletti.
Cotidianul turc "Fanatik" sustine ca Lucescu a ajuns la un acord de principiu cu Besiktas, cu care ar putea semna un contract in aceasta iarna. "Vulturul s-a inteles cu tehnicianul roman. "Mai intai se va rezolva problema clauzei de reziliere a contractului dintre Luce si Sahtar", scrie sursa citata. "Fanatik" noteaza ca, desi presedintele lui Besiktas, Yildirim Demiroren, spune de fiecare data ca Jean Tigana va ramane la conducerea tehnica a echipei din Istanbul, exista informatii potrivit carora gruparea turca ar fi ajuns la un acord de principiu cu Lucescu. "Se priveste ca sigura concretizarea acestei operatiuni in pauza de iarna", mentioneaza jurnalul turc. "Fanatik" scrie ca cea mai mare problema in ceea ce priveste aceasta mutare o reprezinta faptul ca Lucescu are contract in continuare cu Sahtar. "Conducerea lui Besiktas planuieste sa scape de aceasta problema pana in pauza din iarna si sa il readuca, la jumatatea lunii decembrie, la conducerea echipei pe fostul tehnician al formatiei din Istanbul", precizeaza "Fanatik". Lucescu a antrenat pe Besikas in perioada 2002-2004, castigand cu aceasta echipa titlul in 2003. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.