Actorul american Kirk Douglas a participat, ieri, la un pranz organizat cu ocazia Zilei Recunostintei, oferit de asociatii umanitare catorva sute de persoane fara adapost, la un centru din Los Angeles. "Este o zi minunata si sunt impreuna cu persoane
Actorul american Kirk Douglas a participat, ieri, la un pranz organizat cu ocazia Zilei Recunostintei, oferit de asociatii umanitare catorva sute de persoane fara adapost, la un centru din Los Angeles. "Este o zi minunata si sunt impreuna cu persoane din toate religiile si din diverse rase", a declarat Douglas, unul dintre marii actori de la Hollywood, dupa ce a ajutat voluntarii sa serveasca hrana persoanelor fara adapost, alaturi de primarul orasului Los Angeles, Antonio Villaraigosa. Pranzul anual al asociatiei Mission din Los Angeles este organizat cu o zi inainte de Ziua Recunostintei, cand americanii se aduna in familie pentru a consuma curcan umplut in memoria unei recolte bogate din timpul primilor colonisti care au venit in America. Kirk Douglas, care va implini 90 de ani in decembrie, s-a remarcat prin roluri mari precum cel din "Spartacus", "Van Gogh" sau "20.000 de leghe sub mari". Tata al actorului Michael Douglas, Kirk a primit in 1996 premiul Oscar pentru intreaga cariera. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.