Zilele acestea s-au implinit 80 de ani de cand capitala noastra s-a descentralizat prin infiintarea primelor patru sectoare ale sale (Galben, Albastru, Negru si Verde). Primaria Sectorului 1 a organizat pentru comemorarea acestui eveniment o serie de
Zilele acestea s-au implinit 80 de ani de cand capitala noastra s-a descentralizat prin infiintarea primelor patru sectoare ale sale (Galben, Albastru, Negru si Verde). Primaria Sectorului 1 a organizat pentru comemorarea acestui eveniment o serie de manifestari culturale, in cursul carora primarul si-a expus intentiile, care speram ca nu vor ramane doar declarative. Cele mai importante sarcini mi se par lupta impotriva mutilarii urbanistice a sectorului si impotriva celor ce vor distrugerea spatiilor verzi, mai ales in regiunea lacurilor, separarea strazilor si fluidizarea traficului, curatarea lor si, bineinteles, un sprijin efectiv pentru Invatamant si Biserica (mai ales acum, sub presiunea reinvierii ateismului), ca si pentru institutiile sale de sanatate publica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.