Vasile Turcu, unul dintre actionarii importanti de la Dinamo, era ieri extrem de iritat dupa ce Dumitru Dragomir a declarat ca echipa lui Mircea Rednic are nevoie de o victorie la Bruges pentru a iesi "din degringolada de la toate nivelurile". "Care
Vasile Turcu, unul dintre actionarii importanti de la Dinamo, era ieri extrem de iritat dupa ce Dumitru Dragomir a declarat ca echipa lui Mircea Rednic are nevoie de o victorie la Bruges pentru a iesi "din degringolada de la toate nivelurile". "Care nu e liniste? Cum nu e liniste la Dinamo? Cine a spus asa ceva? Domnul Dragomir face parte din familia noastra? Locuieste cu noi in aceasta casa? Dumnealui locuieste in casa dumnealui. Probabil ca in casa dumnealui nu va fi liniste. De unde are domnul Dragomir informatia asta? Am facut noi la liga o sedinta sau o nota informativa? Hai sa ne vedem fiecare de treaba noastra, domnul Dragomir de liga lui, noi de clubul nostru", a reactionat ieri Vasile Turcu. Acesta a vorbit si despre sansele lui Dinamo la Bruges, in partida de diseara. "Daca aveam lotul complet poate ca nu imi era teama, dar sper ca jucatorii care vor fi introdusi in teren de dom' profesor Mircea Rednic sa faca un fotbal de calitate. Si un egal e foarte bun. Normal ca jucatorii vor avea o prima speciala pentru acest meci", a spus Turcu, pastrand linia contradictiilor din "Groapa", dupa ce presedintele Nicolae Badea a precizat ca jucatorii vor fi platiti la obiectiv, "si nu ca la Steaua, unde se anunta prime exagerate". Si Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo a reactionat furios la cuvantul "degringolada", invinuindu-i insa pe ziaristi. "Voi cautati numai senzationalul. Nu e nici o degringolada la Dinamo. Am pierdut un meci si am facut un meci nul. Avem 11 puncte avans, am castigat meciul in Cupa UEFA, nu stiu de unde vedeti voi degringolada. Rezulatele bune au fost muncite, daca aveam lotul valid pana in momentul de fata, zic eu ca nu aveam nicio infrangere", a afirmat Borcea. "Da, normal ca am emotii, e un meci de cupa europeana, e foarte important sa obtinem un rezultat bun, sa ne asigure daca se poate o calificare de la Bruges, ar fi extraordinar. Cu o victorie, in proportie de 90% am fi calificati, dar ar fi avantajos si un rezultat de egalitate", a spus Borcea despre confruntarea de azi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.