In tara
Vremea va fi in general inchisa. In primele ore ale zilei, in Moldova si in Banat, vor fi precipitatii slabe mixte, iar in Oltenia, mai ales ploi. Incepand din sud-vestul tarii, aria precipitatiilor se va extinde treptat si va cu
In tara
Vremea va fi in general inchisa. In primele ore ale zilei, in Moldova si in Banat, vor fi precipitatii slabe mixte, iar in Oltenia, mai ales ploi. Incepand din sud-vestul tarii, aria precipitatiilor se va extinde treptat si va cuprinde din nou, toate regiunile. Vor predomina ploile, iar in zona de munte si in nordul tarii (noaptea) - ninsorile. Vantul va mai prezenta unele intensificari la munte. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse, in general, intre 2 si 8 grade si minime intre -6 si 4 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi noros; in prima parte a zilei va mai fi ceata, iar spre seara si noaptea va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7-8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.