Heather Mills sustine ca despartirea de Paul McCartney a fost mai dureroasa decat pierderea piciorului, produsa in urma cu cativa ani intr-un accident de motocicleta, relateaza bbc.co.uk. In primul interviu televizat acordat de la destramarea mariaju
Heather Mills sustine ca despartirea de Paul McCartney a fost mai dureroasa decat pierderea piciorului, produsa in urma cu cativa ani intr-un accident de motocicleta, relateaza bbc.co.uk. In primul interviu televizat acordat de la destramarea mariajului sau cu fostul membru Beatles, Mills a mai precizat ca nu se va mai casatori niciodata. "Mai degraba mi-as taia inca un picior decat sa traiesc din nou chinurile pe care le traiesc in momentul de fata", a mai precizat fostul model, care a ramas fara un picior in 1993. "A fost prea devastator. Divortul este oricum un act extrem de dureros, dar devine de-a dreptul un cosmar atunci cand totul se petrece in public si cand ti se pun in carca fapte pe care nu le-ai comis sau cuvinte pe care nu le-ai rostit", a mai precizat Mills. Ea a tinut sa precizeze in cadrul acestui interviu, care este difuzat in mai multe episoade de o televiziune americana, ca alegerea sa de a se casatori cu fostul Beatle nu a fost determinata decat de dragostea pe care o nutrea pentru acesta. Sir Paul, 64 de ani, si Lady McCartney, 38 de ani, si-au anuntat despartirea in luna mai, dupa patru ani de casatorie. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.