Primaria Capitalei deruleaza un program de reabilitare a statuilor din Bucuresti, inclusiv Statuia Aviatorilor (foto).
"Toate cele 214 monumente exterioare ale Bucurestilor vor fi curatate, reconditionate, impermeabilizate si iluminate ornament
Primaria Capitalei deruleaza un program de reabilitare a statuilor din Bucuresti, inclusiv Statuia Aviatorilor (foto).
"Toate cele 214 monumente exterioare ale Bucurestilor vor fi curatate, reconditionate, impermeabilizate si iluminate ornamental, pana la sfarsitul anului viitor. Avem un proiect special pentru aceasta actiune in care am inclus si cele 5 case memoriale pe care municiplitatea le are in administrare. Din bugetul local au fost alocate in jur de 350 miliarde de lei vechi. Pana acum au fost finalizate lucrarile la 7 statui, in prezent fiind in lucru Statuia Aviatorilor", ne-a declarat, ieri, primarul general Adrian Videanu. Statuia Aviatorilor a intrat in lucru saptamana trecuta, iar, printre cele reconditionate, din august si pana acum, se numara statuia lui Mihai Viteazu si statuia lui Mihail Kogalniceanu. Videanu a mai precizat ca Arcul de Triumf face parte dintr-un alt proiect, finantat separat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.