Rapidul are putine sanse sa-l pastreze in lot pe Artiom Karamian, dupa ce mijlocasul armean a avut marti seara o intalnire cu Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, pe care nici macar nu a ascuns-o. Lui Karamian ii expira actuala intelegere in iarna
Rapidul are putine sanse sa-l pastreze in lot pe Artiom Karamian, dupa ce mijlocasul armean a avut marti seara o intalnire cu Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, pe care nici macar nu a ascuns-o. Lui Karamian ii expira actuala intelegere in iarna si a declarat raspicat ca ramane in Giulesti doar daca primeste un salariu anual de 300.000 de euro. De asemenea, armeanul a confirmat ca a solicitat de la Dinamo Kiev suma de un milion de euro la semnatura, in conditiile in care vine liber de contract, iar sefii echipei din Kiev, care il monitorizeaza de ceva vreme, vor delibera in perioada imediat urmatoare. George Copos este insa linistit si se declara convins ca Artiom Karamian va accepta in cel din urma oferta sa. "Pana acum, eu am fost cel care l-a tinut in presiune pe Karamian. Acum, el pune presiune pe mine. Armenii sunt niste buni negociatori, dar eu sper sa il inving", a declarat ieri patronul Rapidului pentru Newsin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.