Pompierii francezi s-au ciocnit ieri cu politia franceza in cursul demonstratiei traditionale de Ziua Pompierilor. Sindicatele pompierilor francezi solicita guvernului un bonus salarial de 70 de euro pe luna si asigurarea pensionarii la varsta de 55
Pompierii francezi s-au ciocnit ieri cu politia franceza in cursul demonstratiei traditionale de Ziua Pompierilor. Sindicatele pompierilor francezi solicita guvernului un bonus salarial de 70 de euro pe luna si asigurarea pensionarii la varsta de 55 de ani. Cel putin sapte politisti au fost raniti in cursul incidentelor de ieri. Doi dintre politisti se afla in stare grava si o masina a politiei a fost incendiata. Incidentele s-au produs in apropiere de gara Austerlitz, politia urmarind impiedicarea manifestantilor pompieri, in numar de circa 6000, de a se indrepta spre centrul orasului. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.