Tesu Solomovici: Istoria Serviciilor Secrete Israeliene. Mossad, Shin Bet, Amman.
E poate cea mai completa istorie a serviciilor speciale evreiesti aflata pe piata internationala a cartii. Pentru prima oara sunt dezvaluite si cateva isto
Tesu Solomovici: Istoria Serviciilor Secrete Israeliene. Mossad, Shin Bet, Amman.
E poate cea mai completa istorie a serviciilor speciale evreiesti aflata pe piata internationala a cartii. Pentru prima oara sunt dezvaluite si cateva istorii cu spioni evrei-romani implementati in lumea israeliana, de asemenea sunt dezvaluite chipurile si numele tuturor comandantilor-sefi ai serviciilor.
Mihail Sebastian: Jurnal II. Jurnal indirect, 1926-1945. Cu o prefata de acad. Eugen Simion. Geniul jurnalistic al marelui autor al "Stelei fara nume", an de an, luna cu luna, zi cu zi. Emotionant!
Colonel T. E. Lawrence: Revolta in desert
Spectaculoasa epopee a scriitorului-spion "Lawrence al Arabiei", in traducerea si cu prefata lui Mircea Eliade. Una din cele mai frumoase carti din istoria naratiunii engleze. O carte indispensabila pentru cunoasterea istoriei contemporane a Orientului Mijlociu, si a jocurilor politice si militare din culise care au pus bazele statelor arabe moderne.
Tesu Solomovici: Istoria Holocaustului din Romania. Transnistria. Transilvania de Nord. O noua carte indrazneata, care pune reflectoare asupra multor colturi intunecoase a tragediei petrecute in aceasta zona romaneasca.
Istoria Oratoriei la Romani: vol. I: De la Antim Ivireanu la Ion Antonescu
Marii barbati ai istoriei romanesti ca oratori si creatori de istorie.
Tesu Solomovici: O istorie a poeziei contemporane ebraice. 80 de poeti ebraici tradusi in romaneste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.